Live Cooking! Коледни изкушения с Вероника Иванова

акво е Бъдни вечер и Коледа без сладки изкушения?
Имаме приятна изненада за вас!
Каним ви на онлайн готвене и то без захар с авторката на книгите „Десерти без захар“ – Вероника Иванова – член на Клуб „Емоционална интелигентност“ – София!
Ще се насладим на виртуозното готвене на Вероника и можем да опитаме сладките изкушения, които ще си направим сами по две нейни рецепти: Мъфини с круши и Чийзкейк с тиква!

Очаквайте и продуктите за двете рецепти!
Всички рецепти на Вероника са без рафинирана захар, приготвят се лесно, бързо и са подходящи както за малки, така и за големи любители на сладкиши.
Книгите са базирани на сезонни продукти, които да са лесно достъпни. Създадени са да помагат на всички, които желаят да приемат естествени подсладители като мед, фурми, сушени плодове и други дарове на природата. Поредицата от сезонни рецепти е разработена специално за хора, които желаят да се хранят здравословно и според сезона.
За членове на Фондация за развитие на емоционалната интелигентност участието в онлайн готвенето е БЕЗПЛАТНО.
ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ ЗА НЕЧЛЕНОВЕ– 40 лв. платима по банков път.
„Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност“
Първа инвестиционна банка
IBAN: BG56FINV91501017273426 BGN
SWIFT: FINVBGSF
Основание: Трите имена + участие в онлайн готвене с Вероника Иванова, Клуб ЕИ – София
Създадена през януари 2019 г. от д-р Антонина Кардашева, д.пс.н., Фондация за развитие на емоционалната интелигентност цели да обедини професионалисти и експерти от различни области на науката и практиката, които имат интерес към емоционалната интелигентност и искат да подпомагат развитието на знанието за емоциите.
Мисията на Фондацията е да подкрепя и насърчава развитието на теорията, научните изследвания и много мащабно – приложимостта на емоционалната интелигентност във всички социални области и професионална практика. Също така – да бъде партньор на всеки, който иска да се развива и израства!
Фондацията развива активна дейност в няколко направления – научна и изследователска, практическа в подкрепа на различни социално значими дейности като психопрофилактика, образование, менторство и коучинг, както и методологическа подкрепа в приложения на емоционалната интелигентност в бизнес среда.
Ако членството във Фондацията Ви интересува, свържете се с Регионалния Директор на Клуб ЕИ – София, Явор Николов – 0888544635!
Очакваме ви на 18.12.2020 от 18.30 ч.