Коледно наричане на Бъдни вечер – онлайн събитие

Скъпи приятели и колеги, членове на клубовете към Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност,
Наближава един от най-светлите и изпълнени с надежда празници. Коледа е близост. Коледа е семейство и уют. На Коледа стават чудеса, защото се ражда нещо ново и неочаквано. Коледа е време за равносметка, преди да пристъпим към това ново.

Живеем в „различни” времена на изпитание на устойчивостта и здравия ни разум. Мнозина от нас ще прекарат празника далече от близките си. Мнозина от нас ще скъсят това разстояние с новите методи на общуване. Мнозина от нас ще се обърнат навътре, за да оценят това, което имат. А ние имаме себе си и още един друг свят.
Ние от Фондация за развите на емоционалната интелигентност сме семейство, споделящо общи ценности на подкрепа и развитие. Като такова, дълбоко пазим исконните традиции и си подаваме ръка, за да вървим заедно и напред.
Каним Ви на нашето онлайн „Коледно наричане” на Бъдни вечер, във вълшебството на този ден да неречем предстоящото, да си пожелаем невъзможното, да се подкрепим в настоящето и да се подготвим за бъдещето.
Нека отделим един час преди празника в семейството с чаша вино и добро настроение и много изненади, които като клубове ще подготвим един за друг.
Вълнуващо, нали?
Очакваме Ви!
Кога: 24 декември 20 г от 16:30 до 17:30
Къде: Онлайн (очаквайте информация)
Как: С Коледно настроение, много усмивки и изненади