Диана Господинова

Диана Господинова професионален коуч, бизнес консултант и автор на Коучинг клуб” – програма за личностна трансформация

Регионален Директор на Клуб ЕИ – град Стара Загора

Сертифициран експерт по емоционална интелигентност към Mеждународното Общество за Емоционална Интелигентност (ISEI) , Ню Иорк, САЩ и Фондация за развитие на Емоционалната Интелигентност, България; Сертификат No BG-2019-000018 / 01.11.2019г.

По образование Диана е икономист, мениджър, бизнес и лайф коуч, специалист по емоционална интелигентност и сертифициран практик в техниките за емоционална свобода. Обучавана е от водещи учители в мениджмънта, коучинга, емоционалната интелигентност и ТЕС от Англия, САЩ и България.

Диана е работила 3 години като управляващ мениджър на производствено предприятие в областта на хранително-вкусовата промишленост с персонал 70 души и като управител на търговски обект, мебелен център, на площ 5000кв.м

В собствената си фирма, с търговско наименование „Център по мениджмънт“, Диана работи над 16 години като бизнес консултант на малки и средни фирми от различни браншове – мебелно производство, строителство, хотелиерство, вериги за бързо хранене, металообработване, производство на фуражи, агенции за недвижими имоти, спедиция и други. Тя има изпълнени успешно над 100 бизнес проекта за управление на персонала, оптимизация на бизнес процеси, системи за управление, бизнес стратегии, управление на промяна, внедряване на ERP системи, оптимизация на организационни структури и други.

През 2017г. Диана създава едногодишна програма за личностна трансформация, наречена „Коучинг клуб“. Програмата е уникална за България и съчетава коучинг процес с онлайн обучение и създаването на подкрепяща се клубна общност. Чрез „Център по мениджмънт“ и „Коучинг клуб“, Диана организира и е лектор на отворени тренинги, уебинари, вътрешно-фирмени и онлайн обучения, в които са взели участие повече от 2000 човека.

Диана е автор на множество материали в областите: бизнес управление, лична ефективност, емоционална интелигентност и лидерство. Тя е дългогодишен автор в списание „Твоят Бизнес“. Нейни статии са публикувани в онлайн издания като Нова визия и Актуално.

От 2018 година Диана е член на управителния съвет на Търговско-промишлена палата Стара Загора.

Диана вярва, че за да бъдеш професионалист в осъществяването на устойчива личностна и бизнес промяна е нужен широк спектър от знания и умения, които се придобиват с години учене и практика. Необходимо е също да променяш и развиваш непрекъснато и динамично и самия себе си. Диана притежава задълбочено преживяно познание и личен опит, който е безценен. Нейното мото е: „Вярвай в потенциала на хората и им помагай да го разгърнат, за да създадем заедно по-добър свят за всички ни.“

Като Регионален Директор на Клуб ЕИ – гр. Стара Загора , нейната мисия е да привлича професионалисти от различни области, които имат интерес към знанието за емоционалната интелигентност и неговото прилагане в различни професионални области. Особен акцент за Клуб ЕИ – гр. Стара Загора е приложимостта на емоционалната интелигентност при работата с хора, което насочва вниманието към социалната интелигентност, взаимоотношенията и професии като психолози и HR специалисти, хора, които имат отношение към, и работят с вътрешния свят на хората и взаимоотношенията между хората.

Диана е инициатор на учредяването на Клуб ЕИ – гр. Стара Загора през септември 2019г., и негов Регионален директор от този момент до сега.

Месечните срещи на Клуб ЕИ – гр. Стара Загора за 2020г. ще се провеждат всяка втора сряда на месеца, от 18:30 ч. , на адрес: бул.Руски, №26, ет.2

Можете да се свържете с Диана на:

email: dgospodinova@mcentersz.com

mob: 0898926476