Проект EIVET Емоционална интелигентност за по-ефективен процес на обучение

С първото събитие по проекта, организирано онлайн от Организация „Технически обучение” (България) през февруари стартираха дейностите по проект „EIVET Емоционална интелигентност за по-ефективен процес на обучение” с референтен номер 2021-1-BG01-KA220-ADU-000033724. Основната цел на проекта е да подобри наличието на висококачествени възможности за обучение за възрастни чрез интегриране на науката и методологията на емоционална интелигентност /ЕИ/ в процеса на обучение, за да подпомогне и подобри ефективността и успеха след обучението на обучаемите и следователно да преодолее ефектите, свързани с безработицата, засилени от икономическата и финансова криза, пред която е изправен ЕС след COVID-19.

Към пълното описание.

 

Проект 2020-2021

Проект 2020-2021 е насочен към младите таланти, бъдещите ръководители и сътрудници на успешните бизнес компании.
Целта ни е постигане на трайни връзки между бизнес и образование, чрез развитие на емоционалната интелигентност.
Проект 2020-2021 ще предостави възможност за обучение и развитие на емоционалната интелигентност на изявени и талантливи ученици в областта на STEM образованието с цел постигане на устойчиви взаимодействиа между със своите бъдещи работодатели и успешната профсионална и социална реализация.
Чрез открития дарителски фонд, проектът има за цел набиране на финансови средства за подкрепа на талантливи ученици развиващи се успешно в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката.
Към пълното описание.