“Как оптимизмът ни помага да сме щастливи”?

На 11.01. 2021г., стартираме Клубните срещи на ФРЕИ, където Клуб ЕИ Благоевград ще e домакин. С началото на новата година искаме да дадем свежо и оптимистично начало и в нашата клубна дейност. Новото начало носи със себе си ентусиазъм и надежда за по-добри времена, затова каним всички Клубове по ЕИ на нашата онлайн среща.
Нека заповяда всеки, който иска да подари на себе си оптимизъм и положителни емоции.

Тъй като вярваме в силата на оптимизма ще стартираме с много позитивизъм и темата на срещата ни “Как оптимизмът ни помага да сме щастливи”?
Срещата ще ни даде отговори на въпросите:
“Как Емоционалната rнтелигентност ни помага да развиваме оптимизмът и колко е важно израстването в среда на положителна нагласа към света’’.
“Защо хората, които са оптимисти са по-успешни и по-здрави?”
“Защо позитивните хора се радват на малките неща в живота и по-лесно намират начини да са щастливи?”
Ще поговорим също и кои са предпоставките водещи до положителни емоции.
Заповядайте на онлайн срещата ни.
Водещ на презентацията и фасилитатор на срещата ще е д-р Елис Мустакли, Регионален Директор на Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност Благоевград.
Местата са ограничени до 100 посетители във виртуалната зала.
Кога: 11.01.2021 от 18:00 часа
Къде: Онлайн – твоят дом или офис.
За членове на Фондация за развитие на емоционалната интелигентност регулярните срещи на клуба са БЕЗПЛАТНИ.
ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ ЗА НЕЧЛЕНОВЕ– 40 лв. платима по банков път.
„Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност“
Първа инвестиционна банка
IBAN: BG56FINV91501017273426 BGN
SWIFT: FINVBGSF
Основание: Трите имена + участие в месечна среща на клуб ЕИ Благоевград
За въпроси тел-0899893637 Елис Мустакли
Заповядайте, очакваме Ви!
Създадена през януари 2019г. от д-р Антонина Кардашева, д.пс.н., Фондация за развитие на емоционалната интелигентност цели да обедини професионалисти и експерти от различни области на науката и практиката, които имат интерес към емоционалната интелигентност и искат да подпомагат развитието на знанието за емоциите.
Мисията на Фондацията е да подкрепя и насърчава развитието на теорията, научните изследвания и много мащабно – приложимостта на емоционалната интелигентност във всички социални области и професионална практика. Също така – да бъде партньор на всеки, който иска да се развива и израства!
Фондацията развива активна дейност в няколко направления – научна и изследователска, практическа в подкрепа на различни социално значими дейности като психопрофилактика, образование, менторство и коучинг, както и методологическа подкрепа в приложения на емоционалната интелигентност в бизнес среда.