Явор Николов

Yavor Nikolov

Явор Николов

Регионален директор на “Клуб Емоционална Интелигентност – София” към “Фондация за Развитие на Емоционалната Интелигентност – България”.

Явор Николов е Регионален директор на “Клуб Емоционална Интелигентност – София” към “Фондация за Развитие на Емоционалната Интелигентност – България”. Образованието и професията му са в областта на разработката на софтуер. Интересува се от модерни методи за работа, базирани на сътрудничество, гъвкавост и еволюционно подобрение.

През последните около 5 години се заинтригува от области и практики, свързани с емоционална интелигентност, йога, майндфулнес, медитация, дихателни и други практики, ориентирани към изследване и развитие на вътрешния свят, физическо тяло, здравословни начин на живот и взаимоотношения. Преминава различни обучения в тези области – включително емоционална интелигентност, език на тялото, емпатия в контекста на ненасилствената комуникация, култивиране на емоционален баланс. Сертифициран специалист и треньор по емоционална интелигентност, дълбокотъканна телесна терапия Ошо ребалансинг. Текущо се обучава в модалността на Интегративното дишане и се интересува от модели като вътрешни фамилни системи.

Явор харесва да прекарва време сред природата, да се разхожда бос и да се включва в креативни занимания, свързани с движение, импро театър и малко пеене.